Eid-Alfitr festival 2010

2010-08-24
IF Kommunikation

Smile it’s soon Eid =)‏

Ni har väl inte glömt att Eid Al Fitr närmar sig? New Moon Kulturorganisation i samarbete med islamiskaförbundet i Stockholm vill bjuda er för att fira detta med en stor Eidfestival, som i år kommer att hållas på Eggebygård (Järva Folkets Park) den 11 september. 

Eid Festivalen är fullspäckad med aktiviteter för hela familjen, så ta med er barnen då vi kommer att ha hoppborgar, uppblåsbara rutschkanor, karuseller för dem små, och varför inte ta en ridtur på en mekanisk tjur och visa vad du går för. Vi har även ponnyridning för barnen !

eid2010
(Klick på bilden för att ladda ner affischen)

Låt barnen utmana varandra i 3 kamp och bungeerun, vad sägs om den extremt roliga attraktion bungee-trampolin, som är en av dem mest populäraste aktivitetern, där du kan hoppa upp till 10 meter upp i luften ?

Kom och ta del av vår barnhörna där endast kreativiteten som sätter gränser och låt barnen bjudas på ett gott skratt av våra clowner. Dockteater spelas av ingen mindre än den oförglömlige Palle från förra årets Eid Festival. 
Missa inte heller möjligheten till ansiktsmålning och hennamålning.

För endast 120 kr per deltagare, så bjuder vi på en oförglömlig dag. Alla åkturer i Festivalen ingår naturligtvis i entréavgiften.

Vi välkomnar dig till en mångkulturell plats, där barn som vuxna i alla åldrar kan umgås. Vi säljer allt i från godsaker som bakelser, sockervadd, popcorn, till somalisk sambosa och varför inte den hederliga svenska korven med bröd i vårt New Moon Café. (Restaurang finns tillgänglig)

New Moon kulturorganisation presenterar kvällens huvudartist Hemsa Yusef som står för underhållningen, som länge har funnits med i musikbranschen som en framgångsrik artist. 

För mer information besök vår hemsida (www.newmoon.nu) för att ta reda på mer om våra aktiviteter och uppdateringar. 

Missa inte årets Eid Festival, Alla är varmt välkomna!

Eidfestivalen arrangeras i samarbete med Forix- förorternas riksdags storforum.