Islamiska Förbundet ställde ut på Sveriges Unga Muslimers konferens i Kistamässan

2012-04-17
IF Kommunikation

Islamiska Förbundets exhibition

Islamiska Förbundets utställning på Sveriges Unga Muslimers årliga konferens 2012 blev mycket lyckad i år! För andra året i rad hade Islamiska Förbundet i Sverige nöjet att ställa ut under påsklovet mellan 6-8 april i Kistamässan.
IFIS vill varmt tacka Sveriges Unga Muslimer för ett gott samarbete och för en fantastisk 17:e konferens och vill även passa på att tacka alla 1500 besökare som gjort SUM konferensen 2012 så lyckad!

Årets konferenstema var ”Unga muslimer – tro, engagemang och förändring”. Helgen var laddad med ett fullspäckat och underhållande program av internationellt kända föreläsare som sheikh Kamal el Mekki, Anas Altikriti och Yasmin Mogahed. Sveriges Unga Muslimer bjöd även deltagarna på många härliga skrattstunder under komedishowerna.

Bland utställarna i Kistamässan fanns Islamiska Förbundet i Sverige, Islamic Relief, Ibn Rushd studieförbund, Polisen, Arbetsförmedlingen, Stockholms Universitet och många fler andra. Syftet med Islamiska Förbundets utställning var att upplysa svenska muslimska ungdomar i Sverige om Islamiska Förbundets verksamhet och dess medlemsorganisationer. Ungdomarna var väldigt nyfikna och ställde många frågor och bidrog även med förslag på vad Islamiska Förbundet skulle kunna göra för de muslimska svenska medborgarna i samhället.

Konferensförberedelserna och ett mycket hårt arbete bakom kulisserna har lett till att konferensen i år gjort ännu mer succé bland ungdomarna. Genom de sociala aktiviteterna och utställningarna på Kistamässan fick folk från olika håll och kanter möjlighet att lära känna varandra och det tackar Islamiska Förbundet återigen konferensarrangörerna som gjort detta möjligt. Ungdomarna längtar redan till nästa års konferens.

Vi ses nästa år inshAllah!

Klicka här om du vill se fler bilder!