Språkresa till Egypten år 2010

2010-01-26
IF Kommunikation

Den efterlängtade språkresan är nu klar och det här året åker vi till solglada Egypten.
Sveriges Unga Muslimer i samarbete med Islamiska Förbundet i Sverige tar med dig på en oförglömlig resa blandad med ambitiösa studier och äventyrsfulla resor till Egyptens mest attraktiva platser.

Denna unika resa ger dig möjligheterna att dricka från en av arabiskans fina källor, memorera från Allahs heliga bok Koranen och även lära dig uttala verserna på bästa sätt. Du kommer att utbildas av flera kompetenta och erfarna lärare, som har som mål att maximera din nytta och ge dig verktygen, som du senare använder för att utvecklas vidare när du kommer tillbaka hem till Sverige.

Med dig på resan har du andra bröder och systrar, som precis som du är sugna på att lära sig arabiska, umgås och inte minst njuta av solen.

Vi lovar dig en trivsam och minnesvärd resa tillsammans med ledare som gör sitt bästa för att alla ska känna sig bekväma och trygga. Vi från Sveriges Unga Muslimer och Islamiska Förbundet i Sverige kommer att erbjuda dig full service från resans allra första dag tills sista dagens slut.

Till anmälan>>
Läs mer>>>